Start  / Varför Öbergs

Vi har lång erfarenhet av hur växterna trivs bäst i vårt klimat

Detta har vi lärt genom att vi själva odlar fram växter, och efter att ha följt upp otaliga planteringar

Echinacea 'Hot Summer'


Omvårdnad

Som odlare vet vi hur viktigt det är att växterna blir rätt omhändertagna varje dag de står i butiken. Vi skyddar dem mot kyla och värme, gödslar och planterar om. Vi håller dem sunda och inte minst, hela tiden vattnade efter behov. 

Bra geografiskt läge

Från ditt hem, hur många minuter tar det att komma till oss? Tack vare vårt läge nära riksväg 49 ligger vi på kort avstånd från en rad städer och orter.  

Viktigt med god information

Vid växterna finns bildskyltar som ger all nödvändig information. Även på den prisetikett som finns på varje växt finns information. Och naturligtvis informerar vi dig gärna ytterligare muntligt.

Priser som ger valuta för pengarna

Jämför gärna våra priser. Vår målsättning är att våra kunder alltid ska känna att de gjort en bra affär.

Ordning

I vår branch är det oerhört viktigt med god ordning. Det blir enklare och trevligare för såväl kunder som personal. Att ha god koll på växterna är även grunden för att växterna hålls sunda och att logistiken fungerar. Viktigt är även att varje växt är etiketterad, dels för att snabbt se priset men framförallt för att du verkligen får rätt sort. Denna märkning börjar vi redan i odlingen.  

Unikt utbud

För oss är det viktigt att även erbjuda artiklar och växter som är mindre vanliga. Att detta är uppskattat får vi ofta bekräftat. Många kunder åker gärna en stund för att komma till oss och hitta det där lilla extra.